Prefabrik Ev

Wiki Article

Bu özelliğiyle deprem afeti sonrası yeni hazırlanan toplu konut modellerinde hızlı kurulumuyla tercih edilmektedir. Prefabrik evlerin kurulum ve teslim süresi ne kadardır?

Anahtar teslim olarak çalıştığımız binalarda ileri kaba kurulumun haricinde laminant parke ıslak zemin seramikleri mutfak dolabı ve vitrifiye grubu da firma tarafından tamamlanmaktadır.  İl dışına gönderim sağlıyor musunuz? Evet, 81 ile gönderimimiz mevcuttur.

Satış hizmeti sonrasında üretim ve montaj aşamasında profesyonel ekiplere sahip olmasına dikkat edin.

Bu yüzden prefabrik ev yaptırırken firmaların kullandığı malzemelerin içeriğini ve cinsini sorgulamak oldukça önemlidir. Bu yüzden firmalarla iletişime geçildiğinde prefabrik evler ve kullanılacak malzemeler hakkında bilgi sahibi olmak sizin adınıza avantajlı olacaktır.

Prefabrik ev elektrik tesisatı satın aldığınız firma tarafından kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Eski üretimli prefabrik evlerde elektrik tesisatı dıştan uygulanırdı.

Yandaki odadaki sesimi duyar mı? Prefabrik evlerde olumsuzluk olarak bahsedilen ses yalıtımı aslında tercih edilen modelle ilgilidir. İç oda duvar panellerinde özel yalıtım uygulanarak tuğla gibi duvarlardan prefabrik evlere daha yüksek ses yalıtımı sağlanabilir.

Prefabrik evlerde yaşamaya başlayan kişilerin aslında ilk güzel yorumu şu oluyor sizin sayenizde çocuklarımızla 1 sene öncesinden ev sahibi olduk bize one sene kazandırdınız çünkü bir betonarme ev one sene sürmekte oluyor.

Yaman Prefabrik Ev Yapı Teknolojileri, müşterilerine daima prefabrik ev yenilikçi tasarımlar ve dayanıklı yapılar inşa etme amacıyla hizmet vermektedir.

Prefabrik ev malzemeleri yapısı gereği duvar ve çatı sistemlerinin dışında diğer konutlarla benzerlik gösterir.

Hızlı şekilde iletişime geçmek, prefabrik ev modelleri hakkında bilgi almak için a veryşağıdaki bilgilerden faydalanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Üretim aşamasında tüm malzemeler tedarik edildiğinden betonarme konut modelinde sıkça yaşanan malzeme fiyat artışlarından etkilenmez.

Duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına tüm ustalık gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce yapılmakta olup usta sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yine profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

2024 yılı için beklenen fiyatlar hakkında merak edenler için bu yazımızda prefabrik ev maliyetleri ile ilgili bilgiler paylaşacağız. İoffer Ev olarak, prefabrik ev modelleri ve fiyatları konusunda geniş bir yelpazede hizmet sunmaktayız.

Report this wiki page